Suna-ne

0736 124 667

Rochite

Acasa

Rochite
0 items

Politica de retur


Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative , „Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 , in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.”

Art. 14, Alin. 3 din O.U.G. Nr. 34/2014:
Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

Conform legislatiei, “Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.

Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014, „Inainte de expirarea perioada de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire decizia sa de retragere din contract” folosind formularul de contact de pe acest website;

In cererea de retur trebuie sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai online.

Daca se doreste returnarea marfii din motive personale, costurile de retur urmeaza sa fie suportate de solicitant. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca sunt in ambalajele originale si intacte.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Suma returnata clientului nu va contine eventualele cheltuieli de transport suportate de catre furnizor la livrarea initiala a comenzii.

ASK STORE S.R.L.-D. va returna contravaloarea produsului primit retur, in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat, insa nu mai tarziu de 14 zile lucratoare din momentul receptionarii produsului si constatarea conformitatatii acestuia la conditiile de retur.

.
ATENTIE!
Notificarea returnarii produselor trebuie facuta la adresa de e-mail înainte de expedierea produselor pe care doriti sa le returnati.

Numai dupa ce primiti acceptul scris din partea noastra, marfa poate fi returnata,

Daca  Clientul a beneficiat de transport gratuit la livrare, valoarea acestuia, in cuantum de 20 lei, se va retine din suma ce trebuie restituita clientului. Comisioanele bancare, generate de plata intr-un cont bancar, vor fi suportate de catre Client.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.
Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.

Conditii de returnare:

  1.  Produsele returnate trebuie sa contina ambalajul original ( cutie, etichete ) nedeteriorat si sa nu prezinte semne de murdarie sau semne de purtare evidente;
  2. Marfa returnata va fi livrata direct la adresa indicata in emailul primit.
  3. Daca nu primiti acelasi produs/marime/culoare pe care ati comandat-o, produsul se poate returna fara a plati taxa tur-retur.

*ATENTIE Pe site sunt trecute dimensiunile pentru fiecare produs – daca produsul nu vi se potriveste inseamna ca nu ati consultat tabelul de marimi iar taxele de transport vor fi suportate de catre dvs.
4. In cazul in care  produsul achizitionat prezinta defecte din fabricatie va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul in limita stocului disponibil cu unul identic (model, marime si culoare) , suportand taxele de transport catre dvs.

Daca motivele de retur se datoreaza Vanzatorului (defecte, erori de ambalare sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de catre acesta. Produsele returnate trebuie sa aiba ambalajele originale si intacte pentru a se putea stabili cu exactitate eroarea produsa si invocata la retur.